Вітаємо випускників 2014 року!

Випускний вечір – свято, якого немає в жодному календарі. Для багатьох одинадцятикласників воно є своєрідним кордоном, за яким учні стають дорослими людьми. Останній урок в школі, останній дзвінок, і ось довгоочікуваний випускний.

Дівчата обрали для себе вишукані вечірні сукні, хлопці переважно були вдягнені у класичні костюми з краватками. Головною прикрасою випускників були стрічки з написом «Випускник-2014».

Для випускників це радісний, веселий і водночас сумний день. Попереду у випускників незвідана даль, позаду – батьківський поріг, протоптана стежка в шкільному дворі, незрадлива мамина усмішка зі сльозою на щоці.

Урочистій події 31 травня 2014 року раділи випускники. Першим із урочистим словом до випускників звернулася директор школи Ліщук Ірина Олегівна. Привітать випускників завітав Загорулько Анатолій Іванович – голова Чабанівської селищної ради. Із сльозами на обличчі прощалися зі своїми вихованцями класні керівники. Подякували вчителям за титанічну працю батьки випускників.

Усім випускникам хочеться побажати, щоб вони розуміли, що вже взавтра перед ними постане відповідальний вибір, і кожен повинен обрати власну стежину, можливо й нелегку. Тож зробіть цей вибір, мужньо і впевнено оберіть свою Долю і завжди пам’ятайте, що тільки сама людина є творцем власного щастя.

Кiлькiсть переглядiв: 51

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.