Майстер-клас із бісероплетіння.

Прекрасний, як краплі роси на сонці, бісер! Хто захопився бісером раз — не залишить його ніколи! І не дивно, перелив скляних намистин заворожує.

Скло, взагалі, одне з найдивовижніших винаходів людства. Якщо вірити стародавніми джерелами, то винайшли його випадково, як і все незвичайне; ще чотири тисячоліття тому до нашої ери.

А сталося це так: раптом випадково у вогнище потрапили сода і пісок... На ранок щасливі першовідкривачі виявили прозорий, немов крижаний злиток, який виблискував на сонці. Так народилося скло.

Молодий художній керівник гуртка «Бісероплетіння» Решетник Олександра Олександрівна, захопившись сама бісерною флористикою, зуміла привити любов до цієї справи маленьким і дорослим жителям села. Під її керівництвом 24 березня 2014 року у Новосілківській ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшов майстер-клас із бісероплетіння. На майстер-класі були задіяні вчителі Новосілківської загальноосвітньої школи та вихованці гуртка «Бісероплетіння». Вчителі виявили не аби який інтерес. Кожен із них мав змогу виготовити для себе власноруч брошку-стрикозу із бісеру.

Кiлькiсть переглядiв: 67

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.