Свято вручення свідоцтв про здобуття базової середньої освіти в Новосілківській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів

Літо виграє різнокольоровими барвами, радує теплими сонячними днями та втішається здобутками дев'ятикласників, які 14 червня 2019 року поспішають до Новосілківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів на свято вручення свідоцтв про здобуття базової середньої освіти. Позаду залишилось складання державної підсумкової атестації, а сьогодні шкільну родину об’єднує хвилююча мить: під гучні оплески батьків на святі з'являються веселі й кмітливі, спортивні й цілеспрямовані учні 9-х класів.

Із теплими та щирими словами до всіх присутніх звернулася директор школи Ірина Ліщук, яка привітала дітей із здобуттям базової середньої освіти й побажала успіхів у подальшому навчанні в стінах рідної школи чи за її межами.

На свято завітав голова Чабанівської селищної ради Киризлієв Олександр Федорович, який привітав присутніх зі святом і наголосив на тому, що молодому поколінню варто бути наполегливими та багато працювати над собою - і успіх обов’язково стане нагородою за працю. Також до випускників звернувся Наумчук Олег В'ячеславович, заступник голови Чабанівської селищної ради, який побажав дітям знайти свою дорогу в житті, стати запорукою подальшої розбудови України.

Турботливими та заклопотаними були в цей день класні керівники 9-х класів – Петренко Лариса Миколаївна та Лебединська Надія Іванівна, які вітали учнів та бажали їм світлого й радісного майбутнього, не боятися труднощів, що роблять людину сильнішою, не боятися невдач, що вчать цінувати хвилини радості і щастя, а також бажали любові, бо саме вона є сутністю життя.

Від імені всіх батьків зворушливими словами до дітей звернулася Багдасарова Світлана Іванівна і побажала їм щасливої долі, Божих благословінь.

Словами пісні у виконанні Киризлієвих Юлії та Катерини учні-випускники пообіцяли не забувати своїх однокласників, учителів, рідну школу.

Щирими словами вдячності, обіймами, посмішками та квітами були нагороджені педагоги за свою віддану працю.

Заступник директора школи Н.Каюк

Кiлькiсть переглядiв: 441

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.