НЕЗАБУТНЄ ЗАБУТИ НЕ МОЖНА

Пройшла війна стежками долі

Там, де тепер цвітуть сади.

Де хліб росте на мирнім полі,

Війна залишила сліди…

З метою вшанування подвигу українського народу у боротьбі за свободу, увічнення пам'яті загиблих у Другій світовій війні, 08 травня 2019 року у Новосілківській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів було проведено урочисту лінійку, присвячену Дню пам'яті та примирення, Дню перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та 75-й річниці вигнання нацистів з України.

З вітальними словами виступили :

Бондар Ю.М., заступник голови Чабанівської селищної ради

Наумчук О.В., заступник голови Чабанівської селищної ради

Макарська Н.П., секретар виконавчого комітету Чабанівської селищної ради

Дегодюк Е.Г., Головний науковий співробітник відділу агрохімії і фізіології рослин, доктор с\г наук, професор, академік Європейської академії природничих наук, атаман екологічної служби Міжнародної організації козацтва України, генерал-хорунжий козацтва.

Традиційно, учні школи підготували змістовну тематичну програму «Є лише мить…», у ході якої звучали слова подяки тим, хто героїчно здобув перемогу у тій жорстокій війні.

У глибокій шані згадали тих, хто у запеклих боях знайшли вічний спокій. На їх честь до пам'ятного знака 868 Київської дивізії було покладено квіти. Пам'ять, яка щорічно у травневі дні оживає в наших душах, залишається з нами, хоч і швидко спливає час…

Тож хай пісня лине в синь небес крилато,

у мирне небо хай зліта салют.

День Перемоги -то найкраще свято,

І на землі хай в мирі всі живуть!

Кiлькiсть переглядiв: 123

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.