Сузір'я талантів - 2019

Школо наша – мрій країна,

Тут вперше все: знання й відкриття.

І саме звідси йде у світ дитина,

В своє прекрасне світле майбуття.

Теплого весняного вечора, 20 травня 2019 року знову зібралася вся шкільна родина на третьому, уже традиційному, фестивалі «Сузір'я талантів-2019», який проходив у районному будинку культури за підтримки голови Чабанівської селищної ради Киризлієва Олександра Федоровича.

На сцені запанувала атмосфера свята… Виступи дітей супроводжувалися шквалом емоцій та оплесків батьків та педагогів. Ніжний вальс у виконанні зразкового колективу бального танцю «Асгард» під керівництвом Олексія Скрипнюка та танцювальна композиція «Фонтан» у виконанні зразкового танцювального колективу «Азарт» під керівництвом Лілії Подолянець викликали у глядачів вир бурхливих почуттів та яскравих спалахів емоцій. Надзвичайно ніжними та водночас зворушливими були пісні у виконання Скороходової Яни та Музики Світлани, учениць 11 класу. Танго у виконанні Лук'яненко Лілії, учениці 8-А класу, надихнуло присутніх до нових злетів і перемог, до плекання нових талантів.

Бурхливі оплески глядачів супроводжували виступ директора Новосілківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Ірини Ліщук, яка підбила підсумки про здобутки учнівського та педагогічного колективів за 2018-2019 навчальний рік.

Надзвичайно приємно, що на нашому фестивалі був присутнім голова Чабанівської селищної ради Киризлієв Олександр Федорович, який особисто вручав подарунки дітям, відзнаки та квіти батькам учнів та педагогам, які підготували переможців олімпіад та конкурсів різних рівнів.

Традиційно на фестивалі були присутні заступники голови Чабанівської селищної ради Бондар Юрій Миколайович, Наумчук Олег В'ячеславовоч та секретар виконавчого комітету Макарська Наталія Петрівна. Вони долучилися до вручення грамот учням школи, що мають високі досягнення за результатами участі у Всеукраїнських предметних олімпіадах, творчих конкурсах та спортивних змаганнях всеукраїнського та міжнародного рівнів, та подяк батькам за розвиток та успішне виховання дітей, які на високому рівні виявили свої обдарування.

Віримо, що наступного року ми зможемо відкрити ще більше нових талантів та досягти високих результатів у різних номінаціях. До зустрічі на фестивалі у травні 2020 року!

Кiлькiсть переглядiв: 163

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.