Свято Останнього Дзвоника - 2019

Свято яскраве починається,

І так радо нам сонечко посміхається.

Хмаринки у небі пливуть, квіти чудові цвітуть.

Школа наша – життя дивограй…

Дзвоника останнього свято зустрічай!

Сьогодні, 24 травня 2019 року, на подвір'ї Новосілківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів знову зібралася наша дружна і велика шкільна родина. Дзвінкоголоса малеча, серйозні старшокласники, стурбовані батьки та педагоги з нетерпінням чекали випускників, які сьогодні прощаються зі школою. І ось настала ця зворушлива мить: у супроводі першокласників одинадцятикласники з'явилися на святі.

З теплими та щирими словами привітань до всіх присутніх та випускників звернулася директор школи Ірина Ліщук. Вона відзначила успіхи та досягнення учнів і вчителів за навчальний рік та привітала усіх із початком літніх канікул.

На свято завітали заступники голови Чабанівської селищної ради Наумчук Олег В'ячеславович та Бондар Юрій Миколайович, який привітав присутніх зі святом і наголосив, що Новосілківська школа І-ІІІ ступенів є одним із кращих навчальних закладів області. Звертаючись до випускників, він побажав їм знайти свою дорогу в житті, стати запорукою подальшої розбудови країни.

І школа, і учні затихли в чеканні, бо настала та хвилююча мить, коли одинадцятикласники закружляли у вальсі. Прощаючись із дитинством, вони започаткували нову традицію – залишати яскраві спогади про шкільне життя у різнобарвних повітряних кульках.

Лінійка урочиста

Для всіх скінчилась. І останній раз

Дзвінкова пісня, радісна і чиста,

До глибини душі стривожила всіх нас .

Кiлькiсть переглядiв: 408

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.