Прощавай, рідна школо!

З теплими та щирими словами привітань до всіх присутніх звернулася директор школи Ірина Ліщук. Вона привітала дітей та їх батьків зі святом та побажала успіхів при складанні іспитів до вишів, наголосила на тому, щоб кожен із випускників здобував впевненість у своїх силах, розкривав свої здібності і таланти та щороку, у лютому, радував педагогів своєю присутністю на Вечорі зустрічі шкільних друзів.

На Випускному вечорі був присутнім заступник голови Чабанівської селищної ради Наумчук Олег В'ячеславович, звертаючись до випускників, він побажав, щоб у них ніколи не висихало джерело наполегливості, щоб Бог давав сили для реалізації задумів, які допоможуть іти у світ з широко відкритою душею.

Справжнім сюрпризом для випускників став відеоролик, який підготувала класний керівник Романюк Тетяна Павлівна. Саме емоційні фото допомогли школярам пригадати яскраві моменти шкільного життя: свята, конкурси, фестивалі, конкурсно-розважальні програми, вечори, благодійні акції, флешмоби.

Надзвичайно душевним був виступ випускників, щирими піснями у виконанні Скороходової Яни та Музики Світлани учні пообіцяли не забувати своїх однокласників, учителів, рідну школу та цінувати батьків. Щирими словами вдячності, обіймами, посмішками та квітами були нагороджені педагоги за свою віддану працю.

Каюк Наталія

Кiлькiсть переглядiв: 487

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.