Відбулася зустріч рамках реалізації загальнонаціонального просвітницького проекту «Я маю право» та в Всеукраїнського тижня права в Україні

Юридичний лекторій

«Булінг у дитячому середовищі»

11 грудня 2018 року у приміщенні бібліотеки села Новосілки в рамках реалізації загальнонаціонального просвітницького проекту «Я маю право» та в рамках Всеукраїнського тижня права в Україні відбулася зустріч учнів 8-Б класу Новосілківської ЗОШ І-ІІІ ступенів (класний керівник Руднік В.О.) з представниками Головного територіального управління юстиції в Київській області (Іванець А.В.).

Іванець Аліна Василівна у доступній для дітей формі донесла інформацію про причини булінгу та шляхи уникнення даного явища. Окремо було виділено питання про співвідношення прав та обов’язків дітей.

Приємним було те, що зустріч пройшла у формі діалогів. Учні отримали безліч корисної інформації та погодилися з тим, що необхідно вчитись будувати здорові відносини з людьми не лише у школі, але й протягом усього подальшого життя.

Адміністрація Новосілківської школи І-ІІІ ступенів вдячна завідувачу бібліотеки - Сургі Олені Василівні за співпрацю та висловлює сподівання на продовження розпочатого діалогу між учнями та представниками Головного територіального управління юстиції в Київській області.

Кiлькiсть переглядiв: 235

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.