Участь у військово-патріотичній грі "Сокіл" (Джура)

18 травня 2016 року учні 8-Б класу Новосілківської ЗОШ І-ІІІ ступенів прийняли участь у військово-патріотичній грі «Сокіл» («Джура»), яка була проведена на базі Тарасівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. У грі брали участь 31 рій з 29 загальноосвітніх та 2 позашкільних навчальних закладів району. Вітали учасників гри народний депутат України Гаврилюк М.В., голова Києво-Святошинської райдержадміністрації Смірнова М.М., сільський голова села Тарасівка СизонВ.Г., військовий комісар Києво-Святошинського районного військового комісаріату Гончарук О.В., голова районної асоціації батьків Мироненко А.О.

Під час урочистого відкриття заходу головнокомандуючий дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» «Джура» В. В. Романовський надав право на підняттяДержавного прапору України. Всі учасники заходу виконали Гімн України, та вшанували пам’ять загиблих за волю та незалежність нашої держави хвилиною мовчання.

Після команди головнокомандуючого: "Рої! Струнко! До змагальних етапів кроком руш!" Рої розішлись по етапах згідно маршрутних листів. Кожен з роїв гідно змагався у 8 етапах гри, демонструючи своє прагнення до перемоги, а також фізичну, стройову, медичну, військову підготовку, знання з топографії та історії козацтва, проявляючи згуртованість і наполегливість.Члени громадського об’єднання «Козацькі звитяги» на чолі з народним депутатом України Гаврилюком М.В. приготували юним патріотам козацький куліш, а військовий комісаріат спільно з комунальним підприємством «Комбінат шкільних їдалень» організували виїзну військово-польову кухню, де частували учасників гри смачною кашею та запашним чаєм.

За результатами заходу було визначено переможців (районний центр творчої молоді «Оберіг»), які будуть представляти Києво-Святошинський район на обласному рівні. Але головне те, що для юних патріотів ця гра дає змогу проявити найкращі якості: сміливість, незламність духу, відвагу та інтелект. Ми можемо пишатися нашим майбутнім поколінням!

Кiлькiсть переглядiв: 85

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.