Юна велогонщиця - Єлизавета Велетнюк

11-13 вересня у місті Купянську, Харківської області пройшли Всеукраїнські змагання з велосипедного спорту - ВМХ: Чемпіонат україни та 3-й і 4-й етапи Кубку України. На цих змаганнях єдиною представницею Києво-Святошинського району, як і всієї Київської області була учениця 3-Б класу Новосілківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, вихованка секції з велоспорту ВМХ, яка працює на базі нашої школи, та гуртка з велоспорту Вишнівського центру творчості дітей та юнацтва - Єлизавета Велетнюк

На Чемпіонаті України з велосипедного спорту - ВМХ (спринт) Єлизавета виборола третє та друге місця відповідно. За підсумками усіх чотирьох етапів Кубку України Ліза із 17 очками впевнено зайняла 3 місце. Зауважимо, що Єлизавета змагається і виборює призові місця серед хлопчиків, адже дівчаток її вікової категорії на змаганнях немає. За весняно-літній період вона стала трьохкратною призеркою Чемпіонату України з велосипедного спорту ВМХ та тричі піднімалась на пєтдестал у змаганнях за Кубок України .

Вітаємо Єлизавету та її тренера - Піонтковського Д. В. із вдалим завершенням сезону та бажаємо їм нових спортивних досягнень!

Кiлькiсть переглядiв: 79

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.