Виступ на Всеукраїнському біологічному форумі «Дотик природи».

З метою підготовки майбутньої наукової зміни в Національному еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді з 31 жовтня по 2 листопада 2018 року проходив фінальний етап щорічного Всеукраїнського біологічного форуму «Дотик природи». На заході учні та студенти, що мають досвід дослідницько-експериментальної роботи в галузях природничих наук, мали змогу представити свої проекти.

До участі у фінальному етапі форуму, у складі делегації від Київської області, були запрошені вихованці гуртка «Екологи-краєзнавці» Києво-Святошинського районного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді, учні 8 класу Новосілківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів: Лук’яненко Лілія та Степенко Костянтин. Саме їх дослідницькі проекти були відібрані для участі у фіналі. Керівник проектів: Олена Леонідівна Фоміна.

Лук’яненко Лілія представляла своє дослідження у секції «Ботаніка», а Степенко Костянтин - у секції «Науки про Землю». За результатами конкурсу обоє учасників посіли ІІІ місця.

Вітаємо Лілію та Костянтина з перемогою у Всеукраїнському форумі та бажаємо їм подальших цікавих досліджень та творчих успіхів!

Кiлькiсть переглядiв: 173

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.