УРОК В БІБЛІОТЕЦІ СЕЛА НОВОСІЛКИ

УРОК В БІБЛІОТЕЦІ СЕЛА НОВОСІЛКИ

17 жовтня 4-А клас побували на бібліотечному уроці «Сторінками творів В.О.Сухомлинського» в Новосілківській сільській бібліотеці . Бібліотекар Сурга Олена Василівна розповіла учням про життєвий і творчий шлях В. Сухомлинського та ознайомила з з різноманіттям казок, оповідань видатного педагога, обговорила з ними прочитані твори. Бібліотекар порекомендувала чудову літературу для читання вдома.

Василь Олександрович дуже любив дітей і написав для них багато цікавих розповідей. В його творах переважає доброта, бо він хотів, щоб ви, діти, виросли добрими, чуйними, працьовитими, щоб любили тато й маму і нашу велику прекрасну Батьківщину.

В.О.Сухомлинський – найвідоміший педагог і письменник. Він працював 35 років у школі. Василь Олександрович – заслужений вчитель України. Для молодших школярів він написав майже 1500 мініатюр – казок, оповідань, легенд. Він був великим педагогом і талановитим письменником. Його твори видано шістдесятьма мовами світу. Вони налічують понад 14 млн. примірників.

Учні залюбки підхопили їдеї великого педагога і вирішили самостійно написати свої твори про добро. Тож чекаємо на поповнення бібліотеки новими творами від маленьких , але змотивованих письменників.

Кiлькiсть переглядiв: 177

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.