Свято останнього дзвоника

Ранок наповнений очікуванням свята - світлого і сумного одночасно. У цей травневий день проводиться свято Останнього дзвоника. Це свято, що об’єднує у своєму дружньому колі не тільки тих, хто навчається і навчає, а усіх, хто береже у своєму серці теплі спогади про шкільні роки, кому небайдужа доля сучасної освіти....

25 травня 2018 року учнів та випускників Новосілківської ЗОШ І-ІІІ ступенів привітали із завершенням навчання директор школи Ліщук Ірина Олегівна та зазначила, що сьогодні всі зібралися, аби підвести підсумки та сказати слова подяки усім, хто вніс чудову сторінку в історію навчального закладу та примножив гарні традиції. Завітав на свято Останнього дзвоника заступник голови Чабанівської селищної ради Бондар Юрій Миколайович та побажав випускникам успішно скласти ЗНО та згодом стати студентами найпрестижніших вузів нашої держави.

До світлого і радісного свята домішується відтінок смутку: це останній дзвінок, а для випускників - це остання розвага в школі, повторити яку неможна. Далі настав чи не найзворушливіший момент останнього дзвінка – шкільний вальс. Опісля на прощання учні випустили у небо різнокольорові кульки.

Наближається кульмінація торжества і двір школи наповнюється завзятим і переливчастим звуком. Він - символ шкільних років, великих і маленьких навчальних досягнень, закінчення важливого періоду в житті. Віримо, що нашим учням він принесе багато цікавих відкриттів у дні шкільних канікул, а випускникам нашої школи подарує великий успіх.

Вітаємо наших випускників із завершенням навчання у школі! Нехай здійснюються усі плани та мрії, життєва дорога буде світлою та легкою!

Кiлькiсть переглядiв: 226

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.