Повернутися до звичайного режиму

Сузір`я талантів Новосілківської ЗОШ І-ІІІ ступенів

Традиційно наприкінці травня Новосілківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів збирає багату талантами учнівську родину на свято «Сузір'я талантів», що проходить за підтримки голови Чабанівської селищної ради Киризлієва Олександра Федоровича. На урочисту подію поспішають школярі, батьки, педагоги та гості, адже сьогодні пишаються своїми досягненнями у навчанні та спорті учні, які досягли високих результатів на конкурсах і змаганнях районного, обласного та всеукраїнського рівнів.

Свято розпочинається… Вихованці зразкового хореографічного ансамблю бального танцю «Асгард»під керівництвомСкрипнюка Олексія Юрійовича,за українською традицією, зустрічають гостей короваєм та захоплюють глядачів витонченими рухами.Тільки діти вміють так щиро висловлювати свої почуття і бути надзвичайно відвертими у любові до рідного краю. Так учні 3-А класу демонструють турботу, любов і шану до Батьківщини у вокально-хореографічній композиції «Барви рідної землі». На сцені розцвітають квіти, з'являється веселка, а у глядацькій залі не стихають оплески, адже кожен наступний номер концерту ще яскравіший, колоритніший і, насправді, підтверджує назву фестивалю. Зразковий хореографічний колектив сучасного та естрадного танцю «Азарт» під керівництвом Подолянець Лілії Олександрівни вкотре радує глядачів танцювальною сучасно-етнічною композицією, учнівський колектив 3-В класувразив присутніх піснею «Не здолати Україну». А якими неймовірними у своєму виконанні були солістки Скороходова Яна та Музика Світлана, адже вони співали для своїх батьків.Так приємно спостерігати, як з року в рік ростуть діти: зростають у навчанні, творчості, спорті та життєвих цінностях…

Директор школи, Ліщук Ірина Олегівна, привітала усіх із урочистою подією, відмітила результати наполегливої праці педагогів, учнів та підтримку зі сторони батьків. Приємно відзначити присутність співорганізаторів свята «Сузір'я талантів» - заступників голови Чабанівської селищної ради Бондара Юрія Миколайовича та Наумчука Олега В'ячеславовича, секретаравиконавого комітету Макарської Наталії Петрівни.Розпочинається довгоочікувана церемонія нагородження із відзначення педагогів, адже саме вчитель дає дітям крила надії, творчості , наснаги, крила, які з кожним днем підносять їх вище і вище.На святі отримали подяки вчителі та тренери, які підготували переможців Всеукраїнськиї предметних олімпіад, творчих конкурсів та спортивних змагань. Неймовірною була атмосфера в залі, коли розпочалася церемонія нагородження дітей та батьків:щасливі бігли на сцену діти, гордо піднімалися батьки. Учні-номінанти отримували грамоти і солодкі призи, а батьки - подяки та квіти.

Родинне свято, як урок,

Промчало швидко. Пам'ять заясніла…

В родиннім колі зроблено наступний крок,

Хай всім дорога стелиться щаслива.

Хай світить сонце, росяться жита

На многії і многії літа!

Кiлькiсть переглядiв: 338

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.