«Багіра» вкотре виборола перемогу

Баскетбольна команда дівчат "Багіра" Новосілківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів успішно завершила ІІІ тур Євроліги серед дівчат 2003 та 2005 року народження, який проходив у місті Юрмала Латійської республіки.

Боротьба за перемогу була нелегкою. Юні баскетболістки 2003 р.н. вибороли ІІ місце, обігравши у фіналі 32 команди з країн Європи. Приємно відмітити, що Семенчук Олександра, учениця 8-А класу, увійшла до п`ятірки кращих гравців турніру.

Баскетбольна команда дівчат 2005 року народження виборола перемогу на чемпіонаті та спортсмени мають честь представляти Україну 3-5 травня 2018 року на фінальних змаганнях Євроліги.

Окрім командних перемог дівчата мають і персональні досягнення:

Адаменко Єва, учениця 7-Б класу - двічі потрапила до п`ятірки кащих гравців Євроліги;

Кожем`яко Анастасія, учениця 7-Б класу - кращий гравець команди третього туру;

Ільченко Анастасія, учениця 7-Б класу - кращий гравець команди ІІ туру;

За результатами участі у турнірі дівчата баскетбольної команди "Багіра" увійшли до складу збірної України: Семенчук Олександра, Кулик Анастасія, Головач Вікторія, Алдушина Анна, Кожемяко Анастасія, Ільченко Анастасія.

За пермогами і досягненнями дівчат стоїть щоденна, наполеглива праця їх тренера - Нагорної Ірини Петрівни, яка тренує та виховує майбутніх майстрів спорту та фанатів баскетболу.

Кiлькiсть переглядiв: 230

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.