Семінар-тренінг практичних психологів в Новосілківській ЗОШ

21 лютого 2018 року на базі Новосілківської загальноосвітньої школи

І-ІІІ ступенів був проведений семінар-тренінг для практичних психологів і соціальних педагогів Києво–Святошинського району Київської області «Технології зниження соціальної напруженості у персоналу закладів освіти»

Тренінг проводили Карамушка Людмила Миколаївна - член-кореспондент НАПН України, доктор психологічних наук, професор, заступник директора з науково-організаційної роботи та міжнародних наукових зв’язків Інституту психології імені Г.С. Костюка НАПН України та

Заіка Інна В’ячеславівна - практичний психолог, соціальний педагог Новосілківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, науковий кореспондент лабораторії організаційної та соціальної психо­ло­гії Інституту психології імені Г.С. Костюка НАПН України.

На тренінгу було розглянуті такі питання щодо розуміння сутності поняття «соціальна напруженість», вплив соціальної напруженості на роботу педагогічних працівників. Також організаторами семінару-тренінгу проаналізовано прояв особистісного напруження у педагогічних працівників та представлено програму тренінгу «Технології зниження соціальної напруженості у персоналу закладів освіти».

Кiлькiсть переглядiв: 261

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.