У школі дебютувала дитяча опера…

Зима багата святами та подарунками. Щедрими на подарунки виявилися учні 4-А класу та підготували для своїх батьків надзвичайний сюрприз – дитячу оперу «Коза-дереза». Вперше за багато років у стінах нашої школи проходив відповідний захід за участі учнів початкової школи. Голосиста та артистична Коза-дереза, довірливий дід, переконлива баба тішили глядачів своїм артистизмом. У дитячій комедійній опері були задіяні казкар, цигани, лісові звірі, ангели, які співали, танцювати та були надзвичайно дотепними майстрами слова.

Діти тримали увагу глядачів близько години. Наскільки музично і артистично юні актори вжилися у ролі, що кожна наступна дія опери була значно цікавішою і динамічнішою за попередню.

Костюми юним акторам допомагати готувати батьки. Словами неможливо описати наскільки гарним і яскравим було вбрання виступаючих.

Кожен учень класного колективу мав свою роль і кожна роль була важливою та необхідною у комедійній опері. Таке глибоке відчуття дітей, знання їх талантів та неперервна робота над розвитком творчих обдаровань дітей притаманна лише вчителеві-майстрові, справжньому знавцеві своєї педагогічної справи. Над постановкою дитячої комедійної опери три місяці поспіль невтомно працювали: вчитель музичного мистецтва П'ятничук Тетяна Петрівна та класовод 4-А класу Кургак Ольга Миколаївна. Дякуємо колегам, дітям, батькам за неймовірно емоційну оперу.

Чекаємо нових прем'єр на шкільній сцені…

Кiлькiсть переглядiв: 319

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.