Миколай, Миколай до нас в гості завітай…

У грудні довгі ночі і такі короткі дні, але час у передсвятковій метушні летить дуже швидко. Не встигли оглянутись - як уже і Миколая ! А це особливе свято і для малих, і для дорослих. Його однаково чекають діти у всіх країнах світу і у нашій Новосілківській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів, бо усім так хочеться відчути таємничий прихід Святого Чудотворця.

Сьогодні до наших учнів 3-А класу завітав Миколай. Школярі цілий рік готувалися до зустрічі з ним і вчили вірші, танці і пісні. І нарешті прийшов довгоочікуваний день… Виступу своїх дітей чекають заклопотані та схвильовані батьки, а до зали заходять маленькі школярі. Звучать вірші про зиму, піснями звеличують Святого Чудотворця, ангели у танку показують дорогу Миколаю, діти пишуть листи і озвучують найпотаємніші мрії. Степенко Інна Шамілівна, класовод 3-А класу, підготувала надзвичайно гарне родинне свято для дітей та батьків і у подарунок отримала 29 теплих обіймів від дітей та бурхливі оплески від вдячних батьків.

Щороку Миколай кличе за собою людей, пропонує стати поруч і робити добро задля інших і ми впевнено ідемо за ним, за Святим Угодником, несучи радість і добро.

Кiлькiсть переглядiв: 274

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.