Козацькому роду нема переводу...

В українців здавна ведеться називати гарного хлопця козаком. Коли ми так кажемо, то уявляємо собі сильну, розумну, а головне – шляхетну людину.

Напередодні Дня захисника України 13 жовтня 2017 року у стінах нашої школи панувала справжня козацька атмосфера, яка супроводжувалася змаганнями, конкурсами та підтримкою з боку однокласників і батьків. Серед учнів третіх класів обирали гідного нащадка козацького роду, найвправнішого козака, який буде гордо носити звання «Супер козак».

Випробовувати свої сили у конкурсно-розважальній програмі випала честь чотирьом учасникам: Кухарському Юрію, учневі 3-А класу, Панкову Сергію, учневі 3-Б класу, Яровому Івану, учневі 3-В класу та Хом'якову Богдану, учневі 3-Г класу. Непростою була підготовка до конкурсу, адже дітям потрібно майстерно розказати про себе, продемонструвати свої таланти, випробувати свої сили у піднятті гарбуза та представити членам журі власноруч приготовану козацьку страву.

Змагалися юні козаки, підтримували та хвилювалися батьки, а однокласники дарували оплески та тамували подих, коли виступали учасники. Час промайнув непомітно і члени журі назвали почесні звання для юних учасників конкурсно-розважальної програми:

- «Супер козак» - Кухарський Юрій, учень 3-А класу;

- «Гідний нащадок козаків» - Панков Сергій, учень 3-Б класу;

- «Козацька душа» - Яровий Іван, учень 3-В класу;

- «Козацька вправність» - Хомяков Богдан, учень 3-Г класу.

Кiлькiсть переглядiв: 227

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.